Selectează o Pagină
Despre noi
Firma de contabilitate si gestiune financiara, resurse umane – personal, contabil, consultant.

Pentru succesul dumneavoastra in afaceri ne-am pregatit noi.
Domeniul in care activam este extrem de dinamic iar schimbarile suferite in sistem pot fi uneori neasteptate sau decisive pentru succesul firmei dvs.

Misiunea noastra este de a va scapa de grija contabilitatii, prin furnizarea de servicii contabile si financiare de inalta competenta, adaptate profilului firmei dumneavoastra si legislatiei in vigoare. Experienta noastra si cunoasterea legislatiei in vigoare constituie reteta sigura de suces.
Firma de contabilitate profesionista, Class Fiscal Consulting SRL intelege ca in ziua de astazi contabilitatea inseamna mai mult decat inregistrarea datelor sau intocmirea declaratiilor fiscale. Pentru noi, contabilitatea inseamna interpretarea inspirata a a legislatiei in vigoare in concordanta cu particularitatile dumneavoastra!
Noi adaugam valoare afacerii dumneavoastra!

Servicii

Contabilitate si Salarizare

Interesul nostru este ca dumneavoastra sa luati deciziile economice si financiare cele mai bune, necesare in coordonarea activitatii organizatiei.

Consultanta financiara si comerciala

Pentru eficientizarea activitatii societatii, cu respectarea prevederilor legale, va asiguram informari periodice cu modificarile legislative care au impact asupra activitatii dumneavoastra

Contact

Haideti sa ne cunoasteti! Daca doriti sa purtam o discutie fata in fata, va asteptam cu mare drag la o cafea la noi la sediu.