Despre noi

Class Fiscal Consulting SRL – Firma de contabilitate si gestiune financiara, resurse umane – personal, contabil, consultant.

Pentru succesul dumneavoastra in afaceri ne-am pregatit noi.
Domeniul in care activam este extrem de dinamic iar schimbarile suferite in sistem pot fi uneori neasteptate sau decisive pentru succesul firmei dvs.

Misiunea noastra este de a va scapa de grija contabilitatii, prin furnizarea de servicii contabile si financiare de inalta competenta, adaptate profilului firmei dumneavoastra si legislatiei in vigoare. Experienta noastra si cunoasterea legislatiei in vigoare constituie reteta sigura de suces.

Firma de contabilitate profesionista, Class Fiscal Consulting SRL intelege ca in ziua de astazi contabilitatea inseamna mai mult decat inregistrarea datelor sau intocmirea declaratiilor fiscale. Pentru noi, contabilitatea inseamna interpretarea inspirata a a legislatiei in vigoare in concordanta cu particularitatile dumneavoastra!

Noi adaugam valoare afacerii dumneavoastra!Warning: include(images/settings.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/fiscalco/public_html/wp-content/themes/responsive/footer.php on line 127

Warning: include(): Failed opening 'images/settings.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/fiscalco/public_html/wp-content/themes/responsive/footer.php on line 127