Servicii

Fie ca sunteti un mic intreprinzator, sau o companie dezvoltata, apeland la noi, beneficiati de o serie de avantaje de ordin economic, financiar si managerial.

La nivel mondial, tendinta intreprinderilor mici si mijlocii este de externelizare a serviciilor financiar-contabile, acest lucru conferind mai mult timp pentru desfasurarea activitatii si reducand substantial costurile pentru realizarea obiectivelor companiei. Avand in vedere faptul ca economia Romaneasca tinde catre o economie de piata Europeana, trebuie sa o avem in vedere si prin urmare sa ne aliniem la standardele impuse de U.E.

Cateva din multiplele avantaje de care puteti beneficia:

  • Firma de contabilitate acumuleaza experienta in numeroasele probleme pe care le infrunta clientii, si va este pusa la dispozitie
  • Firma de contabilitate este la curent cu noutatiile legislativ
  • Sunteti acoperiti de raspundere contractuala
  • Costurile serviciilor noastre, pot fi cu pana la 50% mai mici decat costuriile efectuarii evidentei contabile la sediul d-voastra
  • Aveti parte de cele mai bune servicii de contabilitate. Asta ne propunem si, credem noi, asta si reusim.  Experienta si feedback-ul din partea clientilor ne confirma acest lucru!
  • Plata a cat mai putine contributii posibile la stat. Oferim sugestii de optimizare a veniturilor si cheltuielilor astfel incat sa plateasca legal cat mai putine contributii.
  • Consultanta este inclusa in pret. E normal sa apara intrebari legate de activitatea contabila a firmei tale. si e normal sa primesti raspuns la acestea fara a plati suplimentar. Asa consideram noi.
  • Aveti linistea declaratiilor depuse corect si la termen. Suntem ardeleni si ne place lucrul bine facut. Regula noastra e sa nu lasam pentru ultima zi depunerea declaratiilor si, bineinteles, sa fie intocmite corect de la inceput.
  • Va puteti baza pe noi. Pentru ca facem ce spunem ca facem!

Pe langa Contabilitate si Salarizare, la noi beneficiati si de Consultanta Financiara si ComercialaWarning: include(images/settings.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/fiscalco/public_html/wp-content/themes/responsive/footer.php on line 127

Warning: include(): Failed opening 'images/settings.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/fiscalco/public_html/wp-content/themes/responsive/footer.php on line 127