Selectează o Pagină
Servicii
Fie ca sunteti un mic intreprinzator, sau o companie dezvoltata, apeland la noi, beneficiati de o serie de avantaje de ordin economic, financiar si managerial.
Cateva din multiplele avantaje de care puteti beneficia:
*

Firma de contabilitate acumuleaza experienta in numeroasele probleme pe care le infrunta clientii, si va este pusa la dispozitie

c

Firma de contabilitate este la curent cu noutatiile legislative

R

Sunteti acoperiti de raspundere contractuala

Costurile serviciilor noastre, pot fi cu pana la 50% mai mici decat costurile efectuarii evidentei contabile la sediul d-voastra

w

Aveti parte de cele mai bune servicii de contabilitate. Asta ne propunem si, credem noi, asta si reusim. Experienta si feedback-ul din partea clientilor ne confirma acest lucru!

Plata a cat mai putine contributii posibile la stat. Oferim sugestii de optimizare a veniturilor si cheltuielilor astfel incat sa plateasca legal cat mai putine contributii.

Consultanta este inclusa in pret. E normal sa apara intrebari legate de activitatea contabila a firmei tale. si e normal sa primesti raspuns la acestea fara a plati suplimentar. Asa consideram noi.

Aveti linistea declaratiilor depuse corect si la termen. Suntem ardeleni si ne place lucrul bine facut. Regula noastra e sa nu lasam pentru ultima zi depunerea declaratiilor si, bineinteles, sa fie intocmite corect de la inceput.

Va puteti baza pe noi. Pentru ca facem ce spunem ca facem!

Cele mai bune servicii

Contabilitate si Salarizare
Interesul nostru este ca dumneavoastra sa luati deciziile economice si financiare cele mai bune, necesare in coordonarea activitatii organizatiei.
Consultanta financiara si comerciala
Pentru eficientizarea activitatii societatii, cu respectarea prevederilor legale, va asiguram informari periodice cu modificarile legislative care au impact asupra activitatii dumneavoastra

Contact

Haideti sa ne cunoasteti! Daca doriti sa purtam o discutie fata in fata, va asteptam cu mare drag la o cafea la noi la sediu.